Шопинг в Милано

Шопинг в Милано – Поднови гардероба си с маркови дрехи на ниски цени.

Шопинг в Милано

Шопинг в Милано

Шопинг в Милано може да си подарите с екскурзия до Италия. Непременно я планирайте в най-атрактивното време за пазаруване.  До Милано може да пътувате с директни нискотарифни полети до следните летища: Летище Милано Малпенса (MXP) и Летище Милано Бергамо (BGY). В Милано пазаруването с вълшебната думичка “Saldi” се случва два пъти годишно. Зимното изгодно пазаруване е януари и февруари, а лятното юли и август. Намаленията в бутиците, моловете, пазарите и аутлетите достигат до 60 на сто. Какво по-добро от това, наред с разглеждането на забележителностите на модната столица, да се възползвате от сезона на разпродажбите?  Екскурзията ще премине в по-добре прекарано време.  Ще се се радвате на многообразието на  подаръци и ще подновите гардероба си.

В Милано се провежда два пъти годишно Седмица на модата. Тук се срещат най-известните световни марки и дизайнери. Бутиците на тези марки са разположени на улиците образуващи „Златният четириъгълник”. На тези срещи луксът заблестява с имената на: Valentino, Salvatore, Ferragamo, Cartier, Kenzo, Versace, Prada и Armani.

Туристите с по-разумно харчене могат да посетят търговските улици с по-големи намаления и по-достъпни вериги. Не пропускайте 150-годишния търговски център „Ринашенте”. Младежите посещават обикновено магазините на улица Торино заредени със спортни дрехи. До марковите магазини са наредени и такива, за дрехи ръчна изработка и предмети за дома.

Кожени изделия и предмети за бита ще намерите на улица Паоло Сарпи. Посетете бутик „Fiorucci“, предлагащ 50 процента отстъпка за всички продукти. Търговски център „Serravalle Designer Outlet“ пък е с целогодишна разпродажба на стоки с намаления до 40 на сто.

На най-ексклузивната търговска улица „ВИА МОНТЕ НАПОЛЕОНЕ“ са подредени магазините на  марките Dior, Gucci, Dolce and Gabbana, Loro Piana, Louis Vuitton. Витрини им сами по себе си представляват произведения на изкуството. Тези магазини  са за  посетители с големи възможности.

Аутлети за шопинг в Милано

Друга форма на шопинг в Милано е пазаруването в аулетите. Тази форма на пазаруване е добре позната както в много градове по света, така и тук. Представени са  много марки на едно място. Така разнообразието спестява времето за шопинга. В тях има освен дрехи, обувки, аксесоари и стоки за бита на много по-ниските цени на отминали колекции. В околностите на Милано аутлетите привличат туристите с много забавления. Естествено има и осигурен автобусен транспорт, паркоместа, ресторанти, кафенета за приятно пазаруване.

По-различно изживяване за туристите на шопинг в Милано изпитват при разходката си из типичните италиански пазари с разнообразна тематика: за антики, за храна, за облекла или за коледни украшения. В заключение можем да кажем, че екскурзията в Италия, съчетана с шопинг в Милано е мечта за всеки. За Вас ще е удоволствие докосването до най-новите модни колекции.

Единственото неудобство за изгодното пазаруване е транспортирането на закупените вещи. Не забравяйте да си резервирате необходимия багаж за полета на връщане! Запазете евтин самолетен билет с регистриран багаж за багажното отделение тук.

Приятен шопинг в Милано! Върнете се с нов гардероб!