Ryanair

Резервации на самолетни билети с най-голямата нискотарифна авиокмпания в Европа – Райънеър.

Самолетни билети с авиокомпания Райънеър

Aвиокомпания Райънеър (Ryanair) е позната под IATA код: FR. Ryanair е ирландска нискобюджетна авиокомпания, която се явява най-големият нискотарифен европейски превозвач с главен офис на летище Дъблин в Ирландия. 5-те най-големи бази на Ryanair са: Лондон Станстед, Дъблин, Барселона Жирона, Аликанте и Брюксел Шарлероа. Авиокомпанията предпочита да лети до малки или второстепенни летища, като по този начин намалява разходите и таксите за самолетни билети към крайните си клиенти.

Райънеър лети до летище Париж Бове, което се намира на 85 км. от Париж, но в същото време авиопревозвача лети и до големи летища като Лондон Гетуик и Мадрид Барахас. В някои случай второстепенното летище се намира по-близо до града, отколкото основното. Така е в Рим, Белфаст и Готенбург.

Авиокомпания Ryanair е създадена през 1985г, като се развива много бързо след 1997г. след успешното затвърждаването на нискобюджетния модел на управление. Авиопревозвача разполага с повече от 200 самолета – Боинг 737-800, като годишно превозва над петдесет милиона пътници. Така, тя се явява като най-голямата авиокомпания в Европа по отношение на превозени пътници и най-голямата в света по отношение на международни превозени пътници.

Нискобюджетните самолетни билети предлагани от Райънеър позволяват на пътниците сами да избират, какви услуги ще ползват. Така се поддържат ниски цени за тези, които ще пътуват само с ръчен багаж и няма да имат багаж за чекиране (багаж за багажното отделение на самолета) и приоритетно качване на борда.

В момента всички пътници трябва да разпечатат сами бордната си карта. Когато сте направили резервацията си чрез Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ, онлайн чекирането се извършва от наш служител и 48 часа преди полета Ви изпращаме бордната карта на е-мейл, viber или Whats App. По този начин се избягват всякакви грешки за неправилно въведена информация и допълнителни такси на летището. Всички пътуващи, които се появят на летището без разпечатана бордна карта, ще трябва да платят по 40 евро за издаването на нова такава.

За авиокомпания Райънеър работят около 9500 квалифицирани служители, обслужващи едни от най-интересните и най-добре организирани маршрути и полети в Европа. Бързото развитие и нововъведенията на авиопревозвача продължават и днес с разширяването на мрежата от нови дестинации и периодично закупуване нови самолети. Седалките на самолетите са от винил, без джобове на тях, както и други промени, които спестяват разходи и правят почистването и проверките за сигурността по-бързи.

Пътуването с авиокомпания Ryanair е комфортно и безопасно, а същевременно и на много ниски цени. За резервация и закупуване на евтин самолетен билет, може да се свържете със служител на Онлайн Туристическа Агенция АВИОТРАВЕЛ.