Бор Катакомба развлечение в Будапеща

Незабравима нощна атракция в Бор Катакомба

Бор Катакомба – развлекателно заведение в Будапеща

Бор Катакомба – развлекателно заведение в Будапеща

Дневната обиколка  из красивата столица на Унгария винаги завършва в традиционното нощно  заведение Бор Катакомба с традиционната кухня, с пенливото вино и танца чардаш. Туристите посетили атракциона се потапят в приятната атмосфера на гостоприемните домакини, на виртуозните музиканти и танцьори и на безупречните готвачи.

Хотелско настаняване в Будапеща на евтини цени.

Винарната Бор Катакомба представлява огромен тунел под земята. Вътре е обзаведен със сепарета във форма на бъчви и този интериор е в синхрон с унгарската ракия – палинка, токайското пенливо  вино, националното пикантно ястие – гулаш и звука на националния чардаш. Музикантите свирят на цигулка, а чаровните танцьорки в красиви носии танцуват с кана вино на главата. Те се грижат за настроението на посетителите, което расте и под действието на алкохола. Ако някой от гостите желае да опита дали може да се справи с номера може да се пробва.

Приятните забавления, като това да Ви наливат вино на струйка от колба направо в устата, разпалват страстите и повдигат градуса на и без това разгорещилите се посетители.

Любезните домакини на Бор Катакомба са се погрижили да си тръгнете с незабравим спомен от чаровната вечер – бутилка вино от избата на заведението с вашата снимка.

Усещането е фантастично и неповторимо. Станете и Вие един от тези посетители, повярвайте ни няма да съжалявате. За да стане това приключение факт поръчайте евтин самолетен билет до летище Будапеща Ференц Лист (BUD).

Сепарета във форма на бъчви във винарната Бор Катакомба в Будапеща

Сепарета във форма на бъчви във винарната Бор Катакомба в Будапеща